Horse-trainer sun 15 lamper

Højeste bud
6.200,00 kr.
Bud
17
Udløbet
1 år 1 time 38 minutter 6 sekunder siden
HORSE-TRAINER SUN er et solarium til heste udviklet af hestefolk til heste.
 
Et hestesolarium består af et antal store røde lamper med Infra-Red (IR) stråler, ikke af forveksle med Ultra Violet (UV) stråler som er solens stråler. Disse varmestråler trænger ind i muskulaturen og hjælper med at øge blodcirkulationen og forøger musklens elasticitet. Dette gør at heling efter skader forkortes. Brug af solarium som opvarmning før træning gør specielt rygmusklerne afslappede og dette betyder et bedre udbytte af træningspasset. Solariet er også særdeles effektivt til tørring af hesten enten efter træning eller hvis hesten er blevet vasket og klargjort til konkurrence.
 
HORSE-TRAINER SUN 15 LAMPER
 
Dette solarium er lavet med tre rækker lamper med fem i hver i alt 15 IR lamper og 3 blæsere. Dette betyder, at det er den perfekte løsning til vaskepladsen i alle former for hestestalde. Denne størrelse solarium er særdeles velegnet til rideskoler, hvor den let kan monteres med mønt/poletboks. Vi har anbefaler også dette solarium som tilbehør til HORSE-TRAINER SPA, hvor solen holder ryggens muskulatur varm under behandlingen i det kolde vand.
 
Ved alle genstande, der sættes til salg på Lundens Live-auktioner, skal der oplyses, at beløbet er uden moms. Der tilkommer derfor moms af det vundne beløb.