Auktionsbetingelser

Alle, der ønsker at købe på Lundens Live-auktioner, skal registreres på siden. Du registrer selv din profil under "Opret konto". Det sker med angivelse af navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og e-mailadresse.

Økonomi

Der tilkommer moms af det vundne beløb. Der kan, i nogle tilfælde, komme udgifter til fremsendelse af sæd. På den aktuelle auktion, som afsluttes mandag, den 2. marts 2024 kl. 20.00, udbydes afgifter ved levende føl til de enkelte hingste for bedækningssæsonen 2024. Der opkræves ikke forbedækning. Hvis hoppen ikke bliver drægtig i 2024 får man chancen igen i 2025.

Betingelser ved budangivelse

Alle bud, som skal afgives i danske kroner, er bindende og kan ikke fortrydes. Såfremt der kommer bud indenfor de sidste fem minutter, forlænges auktionen med yderligere fem minutter pr. bud indtil der ikke bydes mere på den pågældende auktion.

Ejendomsretten over den solgte bedækning/genstand overgår først til ny ejer, når betalingen til Charlottenlund Travbane er fuldt ud indfriet, og kan derfor ikke tages i købers varetægt inden da.

Charlottenlund Travbanes ansvar

Charlottenlund Travbane kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller andre problemer med kunders internetforbindelser eller opkobling samt ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer.